СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

  • Тродат Печат Гравер
  • Скопје
  • Неопределено
  • 15/08/2019
Неопределено Графичка Информатичка Технологија Производство Трговија Услуги

Опис

За Тродат Печат Гравер ДОО:

Со постоење од веќе 30 години, тимот на Тродат Печат Гравер секојдневно инвестира во раст на компанијата и овозможува врвен квалитет и професионалност.

Соработата со австриската водечка команија на светскиот пазар за печати – Trodat, овозможува нашата компанија постојано ги следи светските трендови.

Ви овозможуваме голем асортиман од производи и сè во врска со печатите и гравирањето. Изработката на печатите и гравирањето е со компјутерско ласерска технологија, што ви гарантира изворедна прецизност и квалитет на производот.

 

За позицијата:

Имаме потреба од СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ кој ќе биде вклучен во секојдневните маркетинг активности на фирмата. Пожелно е кандидатот да е активен дигитален маркетер кој ќе ја спроведува и унапредува маркетинг стратегијата на фирмата. 

 

Опис на работно место:

Развивање и спроведување успешна стратегија за дигитален маркетинг, која целосно ќе биде во согласност со постоечките стратешки маркетинг програми и цели на компанијата.

  • Дизајн и уредување на интернет активности
  • Пишување текстови / описи за интернет страницата
  • Ќе го зголеми онлајн присуството на компанијата преку активности како SEO, блогови, социјални медиуми, вебсајт маркетинг, имејл кампањи и Google ADS
  • Управување и уредување на содржини на социјалните мрежи
  • Дизајн, поставување и следење на текот на интернет/ дигиталната кампања
  • Останати работи во областа на маркетингот

CV-ијата можете да ги испратите на следната имејл адреса  jobs@trodatpecati.mk

Телефон

072221600

Адреса

ул. 1737 Бр.4/2 (Адвокатска улица - Спроти Црвената Катна Гаража)

Е-пошта

jobs@trodatpecati.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

22/08/2019
Аплицирај веднаш