Финансов извршител

  • Унивел ДООЕЛ Скопје
  • Неопределено
  • 15/08/2019
Неопределено Трговија

Опис

Фирмата УНИВЕЛ ДООЕЛ Скопје има потрба од двајца вработени - финансов референт.

Дејност на фирмата е трговија на големо, претежно во дејноста на училишен прибор.

Потребни квалификации

Потребно е познавање на основно сметководство, англиски јазик, возачка Б- категорија, Microsoft Office

Телефон

070385550; 078244536

Адреса

ул. Борис Трајковски бр.75 Скопје

Е-пошта

contact@univel.com.mk

Број на отворени позиции

2

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

31/08/2019
Аплицирај веднаш