Воспитувач

  • Дримленд
  • Неопределено
  • 15/08/2019
Неопределено Забава и рекреација

Опис

Сакате ли вашиот работен ден да помине низ игра и забава?

Поради зголемен обем на работа и проширување на дејноста Игротеки ДРИМЛЕНД имаат потреба од девојки за работа (воспитувачки и девојки за послужување) за полно и скратено работно време на возраст од 18 до 28 год.

Огласот важи за следните наши локации: Аеродром, Влае, Тафталиџе и Центар.

Испратете CV на dreamland.skopje@yahoo.com

Потребни квалификации

ссс, всс

Е-пошта

dreamland.skopje@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

5

Краен рок за аплицирање

31/08/2019
Аплицирај веднаш