Хигиеничар

  • International Kids Academy
  • Определено
  • 15/08/2019
Определено Образование и наука

Опис

Интернешнал Кидс Академи е приватна детска градинка која постои од 2015 година.

За потребите на градинката, се распишува отворен оглас за слободно работно место: ХИГИЕНИЧАРКА

  • Со и без работно искуство
  • Плата по договор

Ве молиме вашите апликации (кратка биографија – CV) да ги испратите на следната е-маил адреса: elboskovska@gmail.com  најдоцна до 23.08.2019 година.

Потребни квалификации

  • Со и без работно искуство
  • Плата по договор

Адреса

бул. 8ми Септември, 13

Е-пошта

elboskovska@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

23/08/2019
Аплицирај веднаш