Референт

  • Медицина ДООЕЛ
  • Неопределено
  • 15/08/2019
Неопределено Стоматологија

Опис

Фирмата Медицина дооел - Скопје , вработува 1 (машка особа ) на работно место комерцијален референт.

Кандидатот е потребно да има ССС ниво на образование, познавање на работа со компјутер, англиски јазик, возачка дозвола - б категорија.

Работното место се однесува за припрема и дистрибуција на стоматолошки и медицинскиматеријални низ ординации.

Кандидатот потребно е да е комуникативна, искрена, чесна особа, да има желба да стекне нови познавања.


Вашите CV испратете ги на емаил адреса: medicina1@t.mk најдоцна до 25.08.2019Ве очекуваме

Е-пошта

medicina1@t.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

23/08/2019
Аплицирај веднаш