Рецепционер/ка

  • Hotel Senigallia
  • Определено
  • 16/08/2019
Определено Хотелиерство

Опис

Хотел Сенигаллиа за своите потреби во хотелската индустрија бара рецепционер/ка со или без работно искуство.
Обврски и одговорности: 
-прием и одјава на хотелски гости;
-ажурирање на податоци од глобалниот систем за резервации;
-распоред и организација на резервации; 
-организирање на хигиеничарките во хотелот;
-консиерж услуги;
-грижа за инвентарот во хотелот; 
-работа во смени , 1 ва ,2ра , 3 та (првично работа 3та смена)
Потребни квалификации: 
-одлично познавање на англиски јазик (предност доколку кандидатот зборува повеќе од еден меѓународен јазик); 
-MC office (excel ; word);
-основно познавање на работа со фискални каси и постерминали; 
-тимска работа; 
-современ начин на размислување.

Потребни квалификации

Потребни квалификации: 
-одлично познавање на англиски јазик (предност доколку кандидатот зборува повеќе од еден меѓународен јазик); 
-MC office (excel ; word);
-основно познавање на работа со фискални каси и постерминали; 
-тимска работа; 
-современ начин на размислување.

Телефон

023224044

Адреса

Кеј 13 Ноември бр 5 с

Е-пошта

nadica@senigallia.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

23/08/2019
Аплицирај веднаш