Возач

  • МАНГАС ПЕТРОЛ
  • Неопределено
  • 19/08/2019
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

Возач на камион низ Балканските држави

Се бара возач за возење на камион низ Македонија, Србија, Косово, Грција.

Потребни квалификации

Потребни документи:

  • Возачка дозвола АДР дозвола
  • Тахографска картица
  • Сертификат за учество во домашен и меѓународен патен сообраќај
  • Меѓународна возачка дозвола.

Доколку возачот нема некој од горе наведениве документи тие може да се извадат накнадно.

Телефон

070 230 374

Е-пошта

mangas-petrol@hotmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

30/09/2019
Аплицирај веднаш