Дистрибутер/Магационер

 • Клевер-Мк
 • Неопределено
 • 13/09/2019
Неопределено Трговија

Опис

Потребни квалификации:

 • задолжително возачка дозвола - Б категорија
 • возраст до 40 години

Очекувани вештини и способности:

 • одговорна и чесна личност
 • способност за работа под притисок и кратки рокови
 • способност за тимска работа

Одговорност и задачи:

 • навремена и точна достава на робата
 • подготовка на нарачки
 • средување на магацин
 • слични работи по налог на претпоставен
 • грижа за исправноста и хигиента на возилото

Е-пошта

contact@klever.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

20/09/2019
Аплицирај веднаш