Доктор со интерес за специјализација по офталмологија

 • „Систина Офталмологија“ Скопје
 • Скопје
 • Неопределено
 • 03/09/2019
Неопределено Медицина

Опис

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

 

Поради проширување на својот тим, Систина Офталмологија објавува оглас за вработување на:

 ДОКТОР СО ИНТЕРЕС ЗА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ПО ОФТАЛМОЛОГИЈА

Потребни квалификации:

 • Завршен Медицински факултет
 • Постигнат просек над 8
 • Положен државен испит
 • Интерес за специјализација по офталмологија
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Познавање на албански јазик ќе се смета за предност

Личен профил:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за Доктор со интерес за специјализација по офталмологија“

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

 

 

Телефон

072/221-072, 02/3097-000

Адреса

Ул. Скупи

Е-пошта

kariera@sistinaoftalmologija.mk

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

17/09/2019
Аплицирај веднаш