Административен работник

 • „Систина Офталмологија“ Скопје
 • Скопје
 • Неопределено
 • 03/09/2019
Неопределено Медицина

Опис

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

 

Поради проширување на својот тим, Систина Офталмологија во Скопје објавува оглас за вработување на:

 АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно стручно образование
 • Искуство во работа со клиенти
 • Познавање на албански јазик ќе се смета како предност 
 • Развиени компјутерски вештини и познавање на MS Office програмите

 

Одговорности и работни задачи:

 • Водење на општи административни деловодни работи
 • Прием и проследување на повици, проследување на документи
 • Прием и пречекување на странки
 • Деловна коресподенција

 

Личен профил:

 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Аналитички способности, упорни и енергични
 • Професионален и позитивен однос
 • Љубезност, учтивост и хуманост
 • Способност за самостојна и тимска работа, и работа под притисок

 

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака “За оглас за Административен работник”.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Телефон

072/221-072, 02/3097-000

Адреса

Ул. Скупи

Е-пошта

kariera@sistinaoftalmologija.mk

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

17/09/2019
Аплицирај веднаш