Продавач

  • Медија Планет
  • Неопределено
  • 03/09/2019
Неопределено Трговија

Опис

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара:

  • 2 продавачки (постојано вработување),
  • 3 презентерки (со и без работно искуство).

Вашето CV со слика испратете го на mail: medijaplanet@yahoo.com

Дополнителни информации на тел: 077/426-021.

Потребни квалификации

  • ССС

Телефон

077426021

Адреса

23 Oktomvri 18A1, 1/1 Skopje

Е-пошта

medijaplanet@yahoo.com

Број на отворени позиции

5

Краен рок за аплицирање

30/09/2019
Аплицирај веднаш