Aвтомеханичар

  • Cilaz Laze Dooel
  • Скопје
  • Неопределено
  • 10/09/2019
Неопределено Автомобилска

Опис

Работа во сервис. Поправка на моторни возила.

Динамична работа со можност за усовршување на професионален план, како и одлични услови за работа

Потребни квалификации

  • Со работно и без работно искуство
  • Средна стручна спрема или висока стручна спрема
  • Пожелно е, но не и неопходно познавање на англиски и работа со компјутер 

Телефон

022442451

Адреса

ул.3та Македонска бригада 49

Е-пошта

cilaz@mt.net.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

17/09/2019
Аплицирај веднаш