Келнер Продавач Ала Карт

 • Restaurant TRI BISERI
 • Скопје
 • Неопределено
 • 11/09/2019
Неопределено Угостителство

Опис

 1. КЕЛНЕР- ПРОДАВАЧ А ЛА КАРТ -2 извршители за редовен работен однос

Доколку сте професионален, посветен, лојален и одговорен кон работата, поседувате презентерски и продажни вештини, имате професионални манири и култура на однесување со гости, со докажани организациски и мултитаскинг способности, креативни сте и имате љубов кон работата, Ние би сакале да Ве запознаеме.

Ние Ви нудиме:

 • 000 денари годишна нето фиксна плата(31.200 денари месечна нето фиксна плата)
 • дневен бонус од реализирана продажба до 50% од нето дневница (+15.000 денари месечно)
 • годишен бонус од добивката на ресторанот на крајот на годината
 • платен топол оброк и одмор
 • животно лично осигурување по 6-месечен редовен работен однос и сигурна пензија
 • континурана платена едукација и обуки
 • можност за доусовршување и напредување во кариерата во еден од најреномираните ресторани

 

Од  Вас очекуваме:

 • Да обезбедите и одржувате високи стандарди за продуктивност, квалитет и услуги на клиентите
 • Да обезбедите супериорна услуга и продажба на храна и пијалоци и максимално задоволување на потребите и желбите на клиентите
 • Да обезбедите одлична услуга на чекање за да се обезбеди задоволство на гостите
 • Да ги поздравите, примите и придружувате гостите до нивната маса
 • Да ја презентирате и вршите продажба на понудата од тековното мени на ресторанот и да давате детални информации на гостите (За порции, состојки или потенцијални алергии на храна, специјална понуда, препораки од менито)
 • Да ги примате и доставувате нарачките на гостите на професионален начин
 • Да ги сервирате масите со поставување на чаршави, прибор, садови и чаши со посебно внимание на санитарни услови и протоколите на ресторанот
 • Да се грижите за добриот имиџ на ресторанот и да давате предлози за подобрување на имиџот

 

Доколку поседувате:

 • Докажано работно искуство во угостителството повеќе од 3 години
 • Одлично познавање на храната и пијалоците и искуство со нивно спарување
 • Одлично познавање на протоколи и техники на продажба
 • Добро познавање на англискиот јазик (друг странски јазик ќе се смета како дополнителна предност)
 • Познавање на работа со компјутер и угостителски софтвери
 • Диплома или сертификат од областа на угостителство или туризам ќе се смета како предност

Со нетрпение очекуваме да Ве запознаеме и соработуваме. Испратете ја Вашата професионална биографија (CV) со слика и препораки од вашите преходни работни места доколку поседувате на електронската адреса: tribiseri@yahoo.com,  или на 072/666600 најдоцна до 16 Септември 2019 година (петок). Интервјуто за прием ќе се одржи на 17 и 18 Август.

Заради големиот број на пријави ќе ги контактираме само кандидатите кои ќе бидат избрани во фазата на првична селекција.За подетални информации обратете се на телефонот 072/666600.

 

Потребни квалификации

 • Докажано работно искуство во угостителството повеќе од 3 години
 • Одлично познавање на храната и пијалоците и искуство со нивно спарување
 • Одлично познавање на протоколи и техники на продажба
 • Добро познавање на англискиот јазик (друг странски јазик ќе се смета како дополнителна предност)
 • Познавање на работа со компјутер и угостителски софтвери
 • Диплома или сертификат од областа на угостителство или туризам ќе се смета како предност

Телефон

072/666600

Адреса

Jane Sandanski 7

Е-пошта

tribiseri@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Плата

31.200

Краен рок за аплицирање

18/09/2019
Аплицирај веднаш