Агент за недвижности

  • Dora Invest
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/09/2019
Неопределено Недвижнини

Опис

Поради зголемен обем на работа, бараме агент за недвижности, со и БЕЗ работно искуство, на територијата на Скопје.

Нудиме:
✔️ одлична заработувачка
✔️ работа на терен
✔️ обука од компанијата за усовршување на вештините за продажба

✔️ висока мотивираност

Плата: 30.000 денари

➡️Ги покануваме сите заинтересирани кандидати да го пратат своето CV на е-маил contact.dorainvest@gmail.com

Телефон

071714910

Е-пошта

contact.dorainvest@gmail.com

Плата

30.000

Краен рок за аплицирање

18/09/2019
Аплицирај веднаш