Хостеса (шанкер, касиер)

 • СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА ДОО
 • Скопје
 • Определено
 • 11/09/2019
Определено Забава и рекреација

Опис

Компанијата СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје има потреба од вработување на хостеси (шанкерки, касиерки), за работа во Автомат клубови за игри на среќа во Скопје.

 Заинтересираните кандидати задолжително да испратат CV со фотографија на e-mail: contact@casino-senator.mk

Потребни квалификации

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Работно познавање на компјутери
 • Не е потребно работно искуство

Личен профил:

 • Професионален однос кон клиенти
 • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата

Е-пошта

contact@casino-senator.mk

Краен рок за аплицирање

18/09/2019
Аплицирај веднаш