Стоматолошка сестра

  • ПЗУ Др Маргита Смилева
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/09/2019
Неопределено Стоматологија

Опис

Се бара сестра за работа во стоматолошка ординација.

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Асистирање во стоматолошка ординација,
Стерилизација на инструменти,
Прием на пациенти.


ПОТРЕБНИ ОСОБИНИ

Комуникативност,
Одговорност, 
Умешност.


ПОВОЛНОСТИ

Редовен работен однос, 
Редовни примања.

Пријавувањето се врши исклучиво со испраќање на CV со фотографија на следниот mail: margitasn@gmail.com

Е-пошта

margitasn@gmail.com

Краен рок за аплицирање

18/09/2019
Аплицирај веднаш