Се бара продавачка

  • Универзал ВМП дооел
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/09/2019
Неопределено Продажба

Опис

Се бара продавачка со работно искуство за работа во колонијал во Лисиче. Контакт телефон 070 374 052.

Телефон

070 374 052

Е-пошта

kariera.vmp@gmail.com

Краен рок за аплицирање

19/09/2019
Аплицирај веднаш