Дистрибутери и Спремачи на роба

  • Pure Life Cosmetics doo
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/09/2019
Неопределено Дистрибуција

Опис

Pure Life Cosmetics Друштво за увоз на козметика и храна, поради проширување на рaботата, има потреба од

- Дистрибутери
- Спремачи/ки на роба за во магацин

Работните места се за во магацинот на Pure Life во Визбегово.

Вашто CV пратете го на office@purelife.com.mk со назнака за што аплицирате.

Е-пошта

office@purelife.com.mk

Краен рок за аплицирање

19/09/2019
Аплицирај веднаш