Келнер/шанкер

  • Гранклуб
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/09/2019
Неопределено Угостителство

Опис

Гранклуб има потреба од вработување на персонал за работна позиција келнер/шанкер со  минимално работно искуство.

Потребни квалификации

Минимално работно искуство

Телефон

072/776936

Е-пошта

tanja.bojadjieska@gran.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/09/2019
Аплицирај веднаш