Келнерки, шанкери

  • Ел Салвадор
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/09/2019
Неопределено Угостителство

Опис

Барам келнерки и шанкери за работа во кафетерија во Центар, со и без работно искуство. Повеќе информации на телефонот за контакт

Потребни квалификации

ССС, со и без работно искуство

Телефон

070233238

Адреса

Митрополит Теодосиј Гологанов

Е-пошта

marijanam@t-home.mk

Краен рок за аплицирање

19/09/2019
Аплицирај веднаш