Медицински претставник

  • Санус Вите ДОО Скопје
  • Неопределено
  • 13/09/2019
Неопределено Медицина

Опис

Бараме енергични и професионални личности во областа на продажбата да ни се придружат во нашата компанија.

Нудиме медицински услуги на пазарот повеќе години и бараме личности кои до детали ќе ја разработат соработката со лекарите во одредени области низ цела Македонија.

Имаме одличен успех во соработката со лекари , задоволни пациенти и сакаме да се прошириме.

Бараме професионалец во продажбата , сигурен во презентирање на нашите производи  додека градите силни деловни односи.  Успешниот кандидат ќе биде насочен кон целта и докажан презентер на препаратите.

Потребни квалификации

  • Диплома од факултети за природни науки, Дипломиран лекар, стоматолог или фармацевт,
  • Кандидатот да има минимум 1 година искуство во посета на лекари или специјалисти,
  • Бараме снаодливи индивидуаллци со улична школа, динамични и вредни кои ќе можат да се справат со секојдневните предизвици,
  • Кандидатите ќе мора да го вложат секој можен напор да ја добијат довербата кај лекарите.

Телефон

023120012, 070 328 595

Адреса

ул. Интернационални бригади

Е-пошта

sanusvitaeca@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

20/09/2019
Аплицирај веднаш