Стоматолошка сестра / Асистент

  • I Dental
  • Илинден
  • Неопределено
  • 13/09/2019
Неопределено Медицина Стоматологија

Опис

ПЗУ “И дентал” има потреба од стоматолошка сестра (асистент) со положен соодветен стручен испит за работа. Сите заинтересирани кандидати испратете CV на idental.mk@gmail.com

Потребни квалификации

  • Положен државен испит
  • Снаодливост
  • Комуникативност
  • Исполнителност

Е-пошта

idental.mk@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

20/09/2019
Аплицирај веднаш