хигиеничар маж/жена

  • Клин Кат Сервис Дооел
  • Скопје
  • Определено
  • 13/09/2019
Определено Хигиена

Опис

за професионално одржување хигиена во канцеларии, погони, трговски центри и сл.

Потребни квалификации

основно или средно образование

Телефон

075300910

Адреса

Козле 12а

Е-пошта

info@ccs.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

5

Краен рок за аплицирање

20/09/2019
Аплицирај веднаш