Администратор

  • ENI-SHPED DOOEL
  • Скопје
  • Постојано
  • 13/09/2019
Постојано Шпедиција и транспорт

Опис

Потребен е администратор за работа во шпедиција

Потребни квалификации

Познавање на MS Office

Приоритет (Англиски и Турски)

Е-пошта

eni-sped@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

20/09/2019
Аплицирај веднаш