ВЕБ ДИЗАЈНЕР

 • xSoft
 • Скопје
 • 13/09/2019
Информатичка Технологија

Опис

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - ВЕБ ДИЗАЈНЕР

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот.
Потребен е нов вработен кој ќе работи на изработка и дизајн на веб-сајтови со Вебстриан платформата (www.webstrian.mk).

Потребни квалификации:

 • Познавања од веб дизајн
 • Познавања на front-end технологии: HTML5, CSS3, Java Script, Bootstrap
 • Солидно познавање на англиски јазик

Опис на работно место:

 • Изработка, дизајн и уредување на веб-сајтови со Вебстриан платформата (www.webstrian.mk)
 • Техничка поддршка на постоечките клиенти
 • Комуникација со клиенти
 • Организирана работа во тим

Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на xsoft@xsoft.mk.

Потребни квалификации

 • Познавања од веб дизајн
 • Познавања на front-end технологии: HTML5, CSS3, Java Script, Bootstrap
 • Солидно познавање на англиски јазик

Е-пошта

xsoft@xsoft.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

20/09/2019
Аплицирај веднаш