Оператор во магацин

  • Мегамобил
  • Скопје
  • Неопределено
  • 20/09/2019
Неопределено Електроника и Телекомуникации

Опис

Имаме потреба од 2 машки лица за работа во големопродажба на резервни делови за мобилни телефони.

Обврски:

  • Услужување на коминтенти.
  • Собирање и пакување на роба и резервни делови.
  • Прием на нова роба,пакување,лепење декларации и т.н.

Е-пошта

megamobil@yahoo.com

Краен рок за аплицирање

20/11/2019
Аплицирај веднаш