Уредник во CRNOBELO.com

 • ЦРНОБЕЛО МЕДИА
 • Скопје
 • Определено
 • 07/10/2019
Определено Медиуми

Опис

Во потрага сме по нов член на нашиот тим.

Доколку се сметаш за креативна личност, нè следиш редовно и ги читаш нашите содржини, сметаш дека можеш да придонесеш за развој на порталот од содржински аспект – ја очекуваме твојата апликација!


Кои квалификации ни се потребни:

 1. Завршено ВСС (новинарство, филолошки и други сродни факултети се предност)
 2. Способност за пишување и уредување на квалитетни текстови
 3. Беспрекорно познавање на македонски јазик, граматика и правопис
 4. Одлично познавање на англиски јазик
 5. Одлично познавање на српски јазик
 6. Познавање на MS Office
 7. Познавање и користење на социјалните медиуми како маркетинг алатка
 8. Работно искуство поврзано со работното место ќе се смета за предност.
 9. Искуство со Joomla ќе се смета за предност
 10. Посветеност и одговорност кон обврските.

*Најважна е желбата за сопствен развој во оваа област!

 

Работни обврски:

 • Креирање и уредување содржини за CRNOBELO.com
 • Постојано следење на светските трендови на сродните онлајн медиуми
 • Креирање на содржини за клиентите на Црнобело Медиа за социјални медиуми
 • Позицијата е за полно работно време од 8-16 часот во нашите канцеларии во Скопје


Доколку сакаш да бидеш дел од тимот на CRNOBELO.com, испрати ни го твоето CV и мотивационо писмо на rabota@crnobelo.com

Е-пошта

rabota@crnobelo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

20/10/2019
Аплицирај веднаш