Референт за продажба

  • Хенди Телеком
  • Постојано
  • 09/10/2019
Постојано Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Кочани.Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handybg.com со назнака -За референт за продажба за во Кочани.Работа на смени

Потребни квалификации

Кандидатите со позитивен дух, самомотивираност, посветеност и спремност за учење и работа, потребно e да ги исполнуваат следните критериуми:- познавање на Англиски Јазик, MS Office- Високи комуникациски способности и дирекна комуникација со клиенти-познавање од областа на мобилната технологијa

Е-пошта

officeskopje@handybg.com

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

24/10/2019
Аплицирај веднаш