Помошник во кујна

  • Интерактиве солутионс
  • Охрид
  • Определено
  • 09/10/2019
Определено Угостителство

Опис

Кафе (snack) бар "The Vault" во центарот на Охрид има потреба од Помошник во кујна.

На заинтересираните кандидати им нудиме добри услови, редовна плата и можност за натамошно напредување.

Телефон

046 209022

Е-пошта

employment@isolutions.mk

Краен рок за аплицирање

09/11/2019
Аплицирај веднаш