Дистрибутер

  • Мега Арома
  • Битола
  • Неопределено
  • 09/10/2019
Неопределено Дистрибуција

Опис

Мега Арома фирма за дистрибуција на озонери има потреба од 1 лице на работно место дистрибутер.

Заинтересираните кандидати своето CV со слика да го испратат на следната адреса: megaaroma@gmail.com.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Потребни квалификации

  • Средно образование
  • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
  • Работа со компјутери

Телефон

078329696

Е-пошта

megaaroma@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

20/10/2019
Аплицирај веднаш