Програмер

  • Elektro SOFT Inzenering DOO
  • Постојано
  • 09/10/2019
Постојано Информатичка Технологија

Опис

Работни задачи:•Изготвување на мобилни апликации•Паралелно надоградување на начинот на работа и развојот на мобилни апликации•Повремени патувања согласно потребите на проектите во странствоОсновни вештини и искуство:•Самоиницијативност и желба за учење и побрзо адаптирање во средината•Развиено чувство за тимска работа•Брзо и ефикасно извршување на поставените работни задачи•Стрпливост и развиено чувство за детекција на грешки•Одлични комуникациски вештини•Високо ниво на разговорност, слушање и разбирање на Англиски јазик, останатите јазици се дополнителен плус•Работа во динамична средина и способност за извршување на паралелно зададени работни задачи•Љубопитност за учење на нови технички компоненти и концепти

Потребни квалификации

Квалификации: • Искуство во развивање на мобилни апликации• Познавање на HTML, CSS, Java, JavaScript, jQuery• Дополнително ќе се вреднува познавање или искуство со PHP, MySQL, React Native, Xamarin, Flutter• Завршено високо образование не е задолжително, но дополнително ќе се вреднува кандидатот доколку има завршено или е во последна година од студии на ФИНКИ, ЕТФ, ПМФ …, IV година

Телефон

+38922775515

Е-пошта

info@elektrosoft.com.mk

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

09/12/2019
Аплицирај веднаш