Неговател/ка

  • Agencija Horizont
  • Скопје
  • Неопределено
  • 10/10/2019
Неопределено Медицина

Опис

Имаме потреба од негователка/бејбиситерка за нега и грижа на мало машко дете 2 годишно кај универзална сала.

Работни денови: Понеделник - Петок

Работни часа: 09:00 - 17:00 ч.


Заинтересираните кандидатки да остават свое CV на agencija.horizont@hotmail.com 

Потребни квалификации

  • Непушач
  • Позитивна
  • Одговорна
  • Педантна

Е-пошта

agencija.horizont@hotmail.com

Плата

18.500

Краен рок за аплицирање

20/10/2019
Аплицирај веднаш