Sales agent

  • Луксор Траде Дооел
  • Скопје
  • Определено
  • 10/10/2019
Определено Продажба и Маркетинг

Опис

Прима Оптика го проширува продажниот тим со амбициозни луѓе подготвени за долгорочен ангажман.

Одбраните кандидати добиваат почетна плата од 18.000 ден и стимулирачки бонуси. Работните услови опфаќаат 40 работни часа неделно и работа во смени.


Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За продажен асистент) на: info2@prima.mk

Потребни квалификации

  • Бараните кандидати се со возраст од над 30 години, минимум 3 години работно искуство во продажба и имаат активно познавање од работа со клиенти и каса.
  • Предност имаат кандидати кои имаат завршено оптометрија и имаат познавање на стакла, контактни леќи и сончеви очила.

Е-пошта

info2@prima.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Плата

18.000

Краен рок за аплицирање

20/10/2019
Аплицирај веднаш