Електричар

  • ЕЛЕКТРО МЕ-НА
  • Скопје
  • Неопределено
  • 10/10/2019
Неопределено Енергетика

Опис

Фирмата ЕЛЕКТРО МЕ-НА Дооел Скопје која се занимава со поставување и одржување на електрични инсталации има потреба од електричари со следниве квалификации:

  • Минимум ССС
  • Возачка дозвола Б категорија активен возач
  • Флексибилност околу работното време
  • Претходно искуство не е задолжително но ќе се смета за голема предност.

Ве молиме Вачата кратка биографија со прикачена Ваша фотографија да ја испратите на info@elektromena.mk 

Е-пошта

info@elektromena.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

31/10/2019
Аплицирај веднаш