Сметководител

  • Хотел Панорамика Дизајн
  • Скопје
  • Неопределено
  • 18/10/2019
Неопределено Хотелиерство

Опис

Хотел Панорамика Дизајн и Спа го проширува својот тим и има потреба од сметководители.

Потребно е претходно искуство.

Го очекуваме Вашето CV на marina@hotel-panoramika.com 

Е-пошта

marina@hotel-panoramika.com

Краен рок за аплицирање

14/12/2019
Аплицирај веднаш