Неговател/ка

  • Feniks
  • Неопределено
  • 08/11/2019
Неопределено Медицина

Опис

Дом за стари лица Феникс Премиум кој се наоѓа во Капиштец има потреба од негувател/ка за работа.

Сите заинтересирани лица да пратат CV на следниот мејл fenikspremium@yahoo.com или да се јават на 076 344 244.

Телефон

076344244

Е-пошта

fenikspremium@yahoo.com

Краен рок за аплицирање

30/11/2019
Аплицирај веднаш