Општи работници

  • КИВИ ПЛАСТ
  • Неопределено
  • 08/11/2019
Неопределено Производство

Опис

Се бараат работници за производство на производи од пластика.Работата се одвива во 3 смени.

Производната хала се наоѓа во Влае.

Претходно искуство не е потребно, за сите селектирани кандидати ќе биде извршена обука.

За подетални информации јавете се на телефонскиот број во периодот од 9-15 часот.Вашата кратка биографија испратете ја по електронска пошта на: kiviplast@yahoo.com 

Телефон

078435888

Е-пошта

kiviplast@yahoo.com

Број на отворени позиции

7

Краен рок за аплицирање

30/12/2019
Аплицирај веднаш