Монтер

  • Дитодоро
  • Неопределено
  • 08/11/2019
Неопределено Дрвна

Опис

ЦНЦ Оператор со и без искуство.

Оператор на Вакум Преса.

Фабриката за производство на врати е во Струмица.

Дополнителни информации на тел 071 205 075.

Потребни квалификации

  • Задолжителна возачка Б категорија.
  • Пожелно искуство со монтажа на собни врати.

Телефон

071205075

Адреса

Kliment Ohridski 170

Е-пошта

tochekjaja@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/11/2019
Аплицирај веднаш