Рецепционер

  • Микеи Хантинг Клуб
  • Скопје
  • Неопределено
  • 21/11/2019
Неопределено Угостителство

Опис

Хотел со 4 звезди има потреба од работно место - рецепционер, со работно искуство, познавање на два странски јазика, искуство во областа на хотелското работење, возачка дозвола - Б категорија.

Работните задачи се извршуваат во 2 смени.

Ве молиме Вашето CV ( со слика) да го испратите на меил kamnik@kamnik.com.mk со ознака - Оглас за рецепционер.

Потребни квалификации

Кандидатот за работно место рецепција потребно е да има искуство со хотелско работење и работа на рецепција, познавање на минимум два странски јазици ( англиски - обрврзувачки), да е комуникативна личност и да поседува возачка дозвола - Б категорија.

Адреса

info@kamnik.mk

Е-пошта

info@kamnik.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

15/12/2019
Аплицирај веднаш