Доставувач на пратки (Росоман, Градско, Демир Капија, Неготино)

  • Карго Експрес дооел
  • Неготино
  • Определено
  • 03/12/2019
Определено Дистрибуција

Опис

Карго Експрес Дооел вработува дистрибутер на пратки  на територија на Росоман,Градско,Демир Капија,Неготино.

Полно работно време.Плата од 16000 денари.

Потребни квалификации

Возачка дозвола Б категорија

Е-пошта

info@kargoekspres.mk

Краен рок за аплицирање

17/12/2019
Аплицирај веднаш