Општ работник

  • Rivel Engineering
  • Неопределено
  • 11/12/2019
Неопределено Производство

Опис

Компанија која се занимава со производство на делови од метал и дрво има потреба од помошник (општ работник) без работно искуство. 

Повеќе информации на телефон 074243211

 

Телефон

074243211

Е-пошта

info@rivel.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Плата

17.000

Краен рок за аплицирање

29/01/2020
Аплицирај веднаш