Фактурант

 • Имако Вино
 • Скопје
 • Неопределено
 • 08/01/2020
Неопределено Администрација

Опис

Фактурант (Скопје)

 

Винарската визба  ИМАКО ВИНО објавува оглас за работна позиција фактурант за преставниството во Скопје.

 

Бараме квалитетни и мотивирани лица кои демонстрираат самоиницијативност и посветеност кон работата.

 

Кандидатите треба да ги поседуваат следните карактеристики :

 1. ССС/ВСС степен на образование
 2. Работно искуство во канцелариско работење (изработка на налози, фактури, повратници, одобренија  и сл.)
 3. Подготовка на извештаи за потребите на менаџментот
 4. Одговорност и прецизност во работењето
 5. Одлични комуникациски способности,  планирање и организација
 6. Работа со компјутер (MS office - Word, Excel )

 

Ве молиме доставете кратко CV на hr@imakovino.com.mk наведувајќи ја работната позиција за која аплицирате

 

Потребни квалификации

 Кандидатите треба да ги поседуваат следните карактеристики :

 1. ССС/ВСС степен на образование
 2. Работно искуство во канцелариско работење (изработка на налози, фактури, повратници, одобренија  и сл.)
 3. Подготовка на извештаи за потребите на менаџментот
 4. Одговорност и прецизност во работењето
 5. Одлични комуникациски способности,  планирање и организација
 6. Работа со компјутер (MS office - Word, Excel )

 

Е-пошта

hr@imakovino.com.mk

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

22/01/2020
Аплицирај веднаш