Келнер/ка

  • ДИНАМИКА
  • Охрид
  • Неопределено
  • 13/01/2020
Неопределено Туризам Хотелиерство

Опис

Hotel Millenium Palace Охрид има потреба од келнери.

Инфо - лично на рецепција или на телефон 072 248 833 Ace

Телефон

046263361

Е-пошта

hmilenium@t.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

31/01/2020
Аплицирај веднаш