Помошник/чка

  • Скрин принт
  • Скопје
  • Неопределено
  • 13/01/2020
Неопределено Графичка

Опис

Скрин принт има потреба од оператор на термо преса

Телефон

075213392

Е-пошта

saso@screenprint.com.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

29/02/2020
Аплицирај веднаш