Општи работници

  • Фејдом Фурнитуре
  • Скопје
  • Определено
  • 14/01/2020
Определено Производство

Опис

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување општи работници, во фабрика за производство на тапациран мебел.

Вашето CV испратете го на е-маил: suzana.feydom@yahoo.com

Потребни квалификации

Без работно искуство

Адреса

Визбегово ,Скопје

Е-пошта

suzana.feydom@yahoo.com

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

21/01/2020
Аплицирај веднаш