Кредитен консултант за КУМАНОВО

 • ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје
 • Скопје
 • Неопределено
 • 15/01/2020
Неопределено Финансии и банкарство

Опис

 

 

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Компанијата е дел од брзорастечката меѓународна група, која располага со развиена мрежа канцеларии на територијата на Бугарија, Украина, Романија, Полска, Чешка и Македонија. Тимот на компанијата вклучува млади, креативни и амбициозни вработени со основна цел да развие ефикасна, ефективна, динамична и модерна работна околина.

 

Во врска со проширувањето на активностите на компанијата, сакаме да вработиме амбициозен, снаодлив и одговорен вработен на позиција:

 

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ - КУМАНОВО

 

Доколку:

 • Сакате да работите во финансиска институција со сигурен приход и можност за обука и развој;
 • Имате искуство или сакате да стекнете искуство во областа на продажбата;
 • Барате сериозна и одговорна компанија која ќе ви понуди атрактивна работна атмосфера;
 • Сакате да имате слобода да одлучувате;
 • Сакате да контактирате со нови луѓе и да воспоставите долгорочни односи со различни типови на клиенти.

 

Ова е твојата нова можност! Бидете дел од нашиот тим!

 

Од вас очекуваме:

 • Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели;
 • Развој и одржување на база на клиенти на локацијата;
 • Клиентска услуга за плаќање и администрирање на реализирана продажба;
 • Подготовка на периодично известување;
 • Стручна и љубезна услуга на купувачи;
 • Добри компјутерски вештини;
 • Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите;
 • Вештини за тимска работа.

 

Ние нудиме:

 • Договор за работа, фиксна плата и бонуси за работа;
 • Платени придонеси за осигурување според платата;
 • Обука во компанијата и периодична обука во секторот.
 • Работа во пријатно и професионално опкружување;
 • Дополнителни социјални бенефиции:
 • Дополнително здравствено осигурување;
 • Преференцијално разменување на вработените;

 

Ако овој предлог ви е интересен, испратете ни CV со неодамнешна слика.

Ако сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со актуелна слика на нашата електронска адреса careers@mcash.mk

Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.

Телефон

070 216 762

Адреса

Орце Николов бр. 68 - кат 1

Е-пошта

careers@mcash.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

22/01/2020
Аплицирај веднаш