Заварувач

 • ДММД Доо
 • Неопределено
 • 16/01/2020
Неопределено Производство

Опис

ДММД ДООЕЛ има потреба од следната работна позиција: Бравар/Заварувач

Опис на работата:

 • Изработка и монтажа на производи од метал, браварија, огради, метален маси, столови сталажи итн.
 • Подготовка на работниот простор и средствата за работаПроверка и одржување на исправност на опремата за работа
 • Проверка на квалитетот на извршените работи
 • Применување на прописите и процедури за заштита на работната и животната средина

Ние нудиме:

 • Работа на определено време
 • Редовна месечна плата во висина од 25000 денари +389 75 804 526

Потребни квалификации

 • Завршено средно образование
 • Работно искуство минимум 2-3 години на иста или слична позиција
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија
 • Комуникативна личност

Телефон

+389 31 426 250

Адреса

industriska bb Kumanovo

Е-пошта

dmmd.ku@gmail.com

Број на отворени позиции

5

Плата

2.500

Краен рок за аплицирање

20/01/2020
Аплицирај веднаш