Наставен кадар

  • PSU Maximilian
  • Скопје
  • Неопределено
  • 16/01/2020
Неопределено Образование и наука

Опис

Заради зголемување на обемот на работа, ПСУ Максимилијан има потреба од наставен кадар од областа на општествените науки.

Заинтересираните кандидати е потребно да испратат кратка биографија и копија од диплома за завршено високо образование на: info@maximilian.edu.mk.

Кандидатите кои ќе го поминат првиот круг ќе бидат повикани на интерјву. Ве очекуваме!

Потребни квалификации

  • Завршено високо образование од соодветната област- наставна насока;
  • Високо познавање на англиски јазк- наставата во училиштето се одвива на англиски јазик.

Телефон

023099925

Е-пошта

info@maximilian.edu.mk

Краен рок за аплицирање

21/01/2020
Аплицирај веднаш