Хигиеничар

  • ММ Хоспитал Хигиена
  • Неопределено
  • 16/01/2020
Неопределено Услуги

Опис

Хигиееничар одговорен за одржување на хигиената во приватни и државни здравствени установи.Спремни на придржување на професионални протоколи и стандарди,како и координирана работа со тимот во кој ке бидат определени да работат.

Потребни квалификации

ССС со и без работно искуствоПредност доколку има работно искуство како хигиенаичар

Телефон

023246925

Е-пошта

job.application@mmhospitalhigiena.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

4

Плата

18.000

Краен рок за аплицирање

23/01/2020
Аплицирај веднаш