Механичар

  • АМСМ
  • Определено
  • 16/01/2020
Определено Автомобилска

Опис

- Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи)- Тестирање и Дијагноза на возила- Директен контакт со корисници

Потребни квалификации

  • Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар
  • Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 5 години
  • Возачка дозвола за Б категорија (ќе се смета за предност Ц и Е)
  • Основно познавање на MS Office
  • Основно познавање на Англиски јазик, Германски и/или Турски јазик (ќе се смета за предност)

Е-пошта

vrabotuvanje@amsm.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

20/01/2020
Аплицирај веднаш